Info

Vännernas Dryckeskultur

 

INFO

Copyright @ All Rights Reserved

Grundprovning

 

Utmärkt för dig som är nyfiken på öl och den enorma variation som finns. Här testar vi några av de vanligaste typerna och lär oss om ölets historia, tillverkning och uppdelning.

 

Föreläsningen pågår under ungefär en timme varpå vi testar sex olika öler. Vi fokuserar på de största och vanligaste stilarna för att ge en god grund att bygga vidare på.

Fördjupning

 

Du har redan testat en del olika ölstilar men vill fördjupa dina kunskaper. I ölvärlden finns inga regler och det gör det både spännande och lite svårt att få en överblick.

 

Här testar vi sex stycken olika, lite ovanligare, stilar från varierande länder vilket kommer ge en större bredd och djupare kunskap.

Så här går det till

Specialisering

 

Svenska mikrobryggerier, Öllandet Belgien, Stout & Porter eller någon annan specialisering som du har funderat på. Det finns en enorm variation i ölvärlden och det kanske är något särskilt er grupp vill lära sig mer om. Eller vill ni kanske testa någon annan dryck än öl?

 

Kontakta oss så skräddarsyr vi en provning för just Er.

Varje provning inleds med en föreläsning vars längd varierar baserat på provningen. Efter det så provar vi tillsammans fyra till sex olika öler. I samband med provningen så kommer vi både analysera smaker och diskutera favoriter.

 

Istället för att ni ska behöva ta er till någon särskild lokal så kommer vi till Er. Det kan vara hemma med kompisgänget, en lokal för möhippa/svensexa, på kick-offen med företaget eller något annat som passar er situation.

 

Vi har med allt material som behövs såsom provningsglas, provningsprotokoll och övrigt föreläsningsmaterial. På grund av svensk lagstiftning kan vi inte ta med alkohol; istället lägger vi undan de drycker som kommer provas under kvällen på utvalt Systembolag där ni kan hämta det innan provningen.

 

Det enda ni behöver utöver det är ett öppet sinne och gott humör. Vi står för professionalitet och charm.

Priser

Privatpersoner

Provning

Måndag - Torsdag

Fredag - Lördag (fram till 15:00)

Lördag (från kl 15:00)

Grundprovning

2500:-

3000:-

4000:-

Fördjupning

2500:-

3000:-

4000:-

Specialisering

Offert

Offert

Offert

*Priserna avser provningar med upp till 10 deltagare. För provningar med fler deltagare, kontakta oss för offert.

** Priserna är exklusive alkohol.

Företag

 

Kontakta oss för offert så skräddarsyr vi ett event som passar just ert företag. För större event kan vi ordna inköp av alkoholen, på grund av rådande alkohollagar behöver vi då få bokningen i god tid för att ansöka om serveringstillstånd.